Wat is Technotheek

Drones bouwen, lego programmeren en werken met een zorgrobot. Maar ook presenteren via een green screen en een webshop bouwen. Het kan allemaal bij Technotheek Westand. Dé plek waar jongeren kennismaken met al het moois dat innovatie en techniek te bieden heeft. En waar vakmensen worden opgeleid voor een arbeidsbestendige toekomst. 

 

Wat is Technotheek
Inspirerende leeromgeving

Inspirerende leeromgeving

Technotheek Westland is een inspirerende ervaar-, experimenteer- en leeromgeving voor Westlandse jongeren tussen de 10 en 19 jaar.  Het is een ‘opleidingscampus’ waar leerlingen, studenten, docenten en bedrijven bij elkaar komen en samen gaan werken aan innovatieve projecten. Met de Technotheek wil ISW de jongeren van nu breed interesseren voor de wereld van Techniek & technologie. Digitale geletterdheid en de zeven bètawerelden van techniek staan centraal. 

 

ISW Westland Vakcollege

De Technotheek bevindt zich in het gebouw van ISW Westland Vakcollege in Naaldwijk. Leerlingen van ISW, maar ook kinderen van de basisschool en studenten op het mbo of hbo werken hier met elkaar aan innovatieve projecten. Binnen en buiten schooltijden bieden we jonge mensen een leerrijke en uitdagende omgeving. Zo kunnen ze met en aan hun talenten werken en hun kennis en 21e-eeuwse vaardigheden verder ontwikkelen. Binnen de Technotheek bieden we uitdagend onderwijs dat is gekoppeld aan alle vakken en profielen van het onderwijs. 

ISW Westland Vakcollege