Reserveren

Ben jij docent op het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO of HBO en wil jij jouw leerlingen de mogelijkheden van de Technotheek laten ervaren? Of wil je vanuit het bedrijfsleven iets doen in de Technotheek? Dat is allemaal mogelijk!

Workshop op Technotheek Hoogeland

Technotheek Hoogeland biedt voor de basisscholen iedere dinsdagmiddag van 13:00 tot 14:30 uur workshops aan. De workshops worden gegeven door vakdocenten van ISW Hoogeland. Tijdens de workshop wordt er kennis gemaakt met de volle breedte van techniek en technologie wat goed aansluit bij de kerndoelen van Stichting Leerplan Ontwikkeling, als verdieping en/of verbreding van de lessen die op de basisschool worden gegeven. De workshops zijn kosteloos.

Schrijf je in via WNT Web en kies linksonder voor 'Technotheek ISW Hoogeland' of neem contact op via sws@isw.info.

Kennismaken met de nieuwste technologieën Technotheek Westland Vakcollege

Technotheek Westland Vakcollege  biedt voor de basisscholen en andere ISW locaties kennismakingslessen met de nieuwste technologieën aan.  Tijdens de lessen wordt er kennis gemaakt met de volle breedte van techniek en technologie. De lessen zijn kosteloos.

Schrijf je in via WNT Web voor de vrijdagmiddag en kies linksonder voor 'Technotheek ISW Westland Vakcollege' of neem voor de overige dagen contact op via technotheek@isw.info.