Wat is Technotheek Hoogeland?

Technotheek Hoogeland is een inspirerende leeromgeving voor  de ISW-leerlingen en de leerlingen uit het basisonderwijs tussen de 10 en 13 jaar. Leerlingen kunnen hier samenwerken aan innovatieve opdrachten. Technotheek Hoogeland wil de leerlingen van nu vaardigheden aanleren en enthousiasmeren voor de wereld van techniek.  

 

Wat is Technotheek Hoogeland?
Waarom?

Waarom?

Iedereen heeft talent voor technologie en ISW Hoogeland vindt dat leerlingen de kans moet krijgen om dit talent te ontdekken en te ontplooien. Met positieve ervaringen in de wetenschap en technologie willen we deze groep interesseren voor een toekomst in techniek. Op de locatie ISW  Hoogeland is er een inspirerende ruimte met nieuwe technologieën en een uitgebreid assortiment aan gereedschappen. Door de grote ruimte in de lokalen kan er een hele klas tegelijk worden ontvangen.

Wat doen we?

ISW Hoogeland is een officiële Technasiumschool en besteed daarom op elke niveau veel aandacht aan moderne ontwikkelingen en technologie. In de vakken Technologie & Toepassing en Onderzoeken & Ontwerpen gaan de leerlingen van ISW aan de slag met een 3D-printer, lasersnijder en ontdekken ze de wereld van virtual reality. Bij deze vakken leren de leerlingen creatief te denken en te bouwen aan de opdracht die zij aan echte opdrachtgevers moeten presenteren.  

Bekijk ons aanbod ›

Wat doen we?